Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

DJ’s

Ger Lammens is een echt mediadier. Al op 12-jarige leeftijd mocht hij als ‘jongste DJ overzee’ avonduren vullen bij de zeezender Radio Veronica. Hij was nieuwslezer en presentator op het zendschip van Radio Caroline, richtte Europoort Radio op en werd manager van de populaire zender Holland FM. Daar presenteerde hij ‘Lammens op Zondag,’ een show […]

Patrick is al een 38 jaar radioactief. Vroeger bij de piratenzenders zoals zovelen. Later in de jaren 80 betrokken bij een van de eerste lokale omroepen van Nederland. Ook veel in België bij de vrije commerciële radio gewerkt. Later toen het internet er kwam werd het allemaal wat makkelijker. Tegenwoordig een aardig high tec studio […]

Hoor je Ron hoor je Memories en de Oranje Top 30. Ron is onze Oranje Top 30 specialist, hij is elke zaterdag te horen met zijn Oranje Top 30 op vrijdag is hij met memories te beluisteren, heerlijke muziek uit vervlogen jaren.

Henk Bres horen en zien we elke zaterdag nacht met zijn programma Start van de Nacht, een veelzijdige programma met mooie en eerlijke items henk zend zijn programma via onze collega's RadiocentraalFM uit. tussen 23:00 en 02:00 uur is hij zaterdags bij ons te beluisteren.

31 jaar in de Radio wereld, begonnen bij VLOD (Vereniging Lokale Omroep Dronten Televisie) Schakel technicus, daar na bij LOK (lokale Omroep Kanaalstreek) Techniek en daarna hoofd techneut, als laatste bij Radio Parkstad als techneut daarna in de lokale omroep gebeuren gestopt. Anne draaide met Radio Noord Nederland, ik was al bezig met Radio Midden Nederland. in 2019 zijn we samen gaan voegen en doorgegaan als Radio Midden Nederland dit doen we nu al bijna 3 jaar en het bevalt nog steeds goed. Wat doe ik bij RMN? Ik ben de technische man (love it) ik zorg voor het geluid, de software onderhoud programmeren van onze automatische speler (MairList) onderhoud aan de website en onze stream server.  

error: Content is protected !!