Current track

Title

Artist


Radio Midden Nederland draait:
woensdag 10:00

Radio Gemiva

woensdag 23:00

Rock

Na De liefde leeft in mij” waarmee John Dennis eerder dit jaar een nummer 1-hit te pakken had is de opvolger klaar!

 

In ware James Bond-stijl lanceert John Dennis zijn gloednieuwe single: “De allermooiste uren”.

Strak in het pak, vergezeld van 3 schoonheden, een rode sportwagen … de ingrediënten voor deze videoclip die we graag met jullie delen.

 

“De allermooiste uren” is een productie van ST Records met een tekst geschreven door muzikale vriend Steve Tielens.
Vlaanderen is een ambiancemaker rijker en wat voor één? Jens Deltour ademt ambiance uit. Deze man zal u nog vaak tegenkomen op de Vlaamse podia in Vlaanderen .
Voor corona trad hij gemiddeld drie keer per week op met als hoogtepunt een optreden op de mainstage van Kamping Kitsch Club voor 20.000 personen.

Met heel veel enthousiasme lanceert Jens vandaag zijn nieuwe single “De coronaise” … met een knipoog naar de door iedereen gekende polonaise.

Deze ambiancekraker is dan ook een voorbode op de verdere toekomstplannen.
Met een vrolijke videoclip zijn we vertrokken voor “de coronaise” op heel wat feesten en evenementen doorheen Vlaanderen.

De naam ‘Yves Segers’ is door de jaren heen onlosmakelijk verbonden met grootse ambianceknallers, vette carnavalhits en aanstekelijke oorwurmen.

Met feestsongs als o.a. ‘Een Beetje Gay Dat Is Okay‘, ‘Waar Zijn Die Handjes‘, ‘Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje‘, ‘Hallo Hallo‘, etc…

doet Yves iedere feesttent steevast tot op z’n grondvesten daveren (tenmiste… toen dat allemaal nog kon en mocht).

Vandaag komt Yves met z’n allernieuwste single voor de dag, een up-tempo song waarin we hem op een heel andere manier aan het werk horen.

Zweven Tussen Sterren‘ werd een prachtige en erg eigentijdse pop-/dancesong en alhoewel deze single mijlenver wegstaat van

z’n ambiancerepertoire is het resultaat toch opnieuw erg aanstekelijk en sfeervol.

Dat Yves beschikt over een aardig staaltje zangtalent was al geen geheim, met deze prachtige nieuwe single kan hij dat nog eens mooi in de verf zetten.

Zweven Tussen Sterren‘ verschijnt a.s. vrijdag 7 mei als digitale download en via streaming.

De bijhorende videoclip zal eerstdaags ook beschikbaar worden gemaakt.